Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λογότυπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
ελληνικά
Αντιπροσωπεία στην Κύπρο

Ειδήσεις

Φιλτράρισμα ανά

Ειδήσεις (1009)

RSS
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 10
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου: Αναγορεύτηκε Επίτιμη Διδάκτορας του Τμήματος Επιστημών του Πανεπιστημίου Reading του Ηνωμένου Βασιλείου

Η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου: Αναγορεύτηκε Επίτιμη Διδάκτορας του Τμήματος Επιστημών του Πανεπιστημίου Reading του Ηνωμένου Βασιλείου.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Πρεσβευτές νεολαίας για την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου επισκέπτονται τις Βρυξέλλες

Δέκα πρεσβευτές νεολαίας για την πολιτιστική κληρονομιά, που προέρχονται από την ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή κοινότητα, πραγματοποιούν το πρώτο τους κοινό εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Στην Ευρώπη δεν έχει θέση το μίσος. Η Επιτροπή και ο ύπατος εκπρόσωπος απευθύνουν έκκληση για δράση ενότητας ενάντια σε κάθε μορφή μίσους

Σήμερα η Επιτροπή και ο ύπατος εκπρόσωπος εξέδωσαν ανακοίνωση με τίτλο «Το μίσος δεν έχει θέση εδώ: η Ευρώπη ενωμένη ενάντια στο μίσος».

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Η Επιτροπή παρουσιάζει δέσμη μέτρων για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των πολιτών της ΕΕ

Η ευρωπαϊκή ιθαγένεια είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ΕΕ.  Με την ευκαιρία της 30ής επετείου της ιθαγένειας της ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσιάζει σήμερα δέσμη μέτρων τα οποία αποσκοπούν στην ενίσχυση των δικαιωμάτων που απορρέουν από την ιθαγένεια της ΕΕ σε ολόκληρη την Ένωση.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Η ΕΕ ηγείται της παγκόσμιας πρωτοβουλίας στην COP28 για τον τριπλασιασμό της δυναμικότητας παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και τον διπλασιασμό των μέτρων ενεργειακής απόδοσης έως το 2030

Κατά την παγκόσμια σύνοδο κορυφής για τη δράση για το κλίμα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ντουμπάι, η πρόεδρος κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δρομολόγησε την παγκόσμια δέσμευση για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ενεργειακή απόδοση από κοινού με την Προεδρία της COP28 και 118 άλλες χώρες.